”Jag var själv hemma och grät oavbrutet i flera timmar”

Siri:
”Jag hade bott i Kärrtorp i några månader tillsammans med min fru när nazister attackerade demonstrationen i Kärrtorp centrum. Jag tror att jag visste om att det skulle vara en demonstration i centrum men jag valde att vara hemma. Jag hade dock facebook öppet och började se en hel del statusuppdateringar från vänner om vad som hände i centrum. Detta i kombination med polishelikoptrarna som ständigt kretsade över mitt hus fick mig att känna mig oerhört rädd.

Jag var själv hemma och grät oavbrutet i flera timmar. Det var oerhört obehagligt att veta att bara några meter från där jag satt så härjade nazister på en plats som jag passerat hundratals gånger och som jag skulle vara tvungen att fortsätta passera varje dag för att komma till tunnelbanan. Jag ville bara flytta iväg därifrån med min fru. Jag blev så rädd över vad som skulle kunna hända henne och vi bestämde på kvällen att vi i fortsättningen när vi rörde oss i Kärrtorp inte skulle hålla varandra i handen.”